toggle navigation

Hoe werkt Strijkservice Akkrum

Strijkgoed

Uw strijkgoed wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Indien u uw kleding, zoals een pantalon, overhemd, jurk of blouse op een hanger aangeleverd wilt krijgen, verzoeken wij u vriendelijk uw hangers bij uw strijkgoed aan te leveren.

Meldt bij het afgeven van uw strijkgoed even wat gevouwen en gehangen mag worden. Indien u daar om verzoekt zullen knopen die door of tijdens het strijken zijn losgeraakt weer worden bevestigd. Wij doen ons uiterste best om uw strijkgoed binnen de met u afgesproken tijd klaar te hebben.

Inname

Bij inname van uw strijkgoed wordt het aantal, soort en prijs met u vastgelegd op een opdrachtbon. En spreken we af wanneer het strijkgoed klaar is.

Haal & Brengservice

U kunt uw strijkgoed op laten halen door Strijkservice Akkrum. Tegen een kleine vergoeding wordt uw strijkgoed op een afgesproken tijdstip bij u opgehaald of teruggebracht, op het werk of waar u maar wenst. U hoeft er zelf de deur niet meer voor uit! Dit bespaart u nog meer kostbare tijd!

Kwaliteit

Strijkservice Akkrum streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarvoor is het nodig dat u uw wasgoed direct na het wassen of drogen uit de machine haalt en bij ons brengt of uithangt. Daarnaast is het van belang dat het strijkgoed is voorzien van een strijklabel of strijkadvies. Wij leveren 100% kwaliteit, dus niet goed geld terug garantie.

Openingstijden

U bepaalt zelf wat u het beste uitkomt. U kunt uw strijkgoed afgeven en ophalen op een vooraf gemaakte afspraak.

Betaling

U betaald de factuur contant bij het ophalen van uw gestreken goed of zodra wij uw strijkgoed weer terugbezorgen.

Zowel voor particulieren als voor kleine bedrijven en of u nu een enkele keer gebruik wilt maken van mijn diensten, of met regelmaat, ik sta altijd klaar om u van dienst te zijn!

Op onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Strijkservice Akkrum van toepassing.